τηλ.: +30 26650 41515 fax:  +30 26650 41057

Main Menu

Τοποθεσία

Τα πλυντήρια ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ EXPRESS άρχισαν να λειτουργούν στην Ηγουμενίτσα το 1972. Το 1987 πήραν μεγάλες διαστάσεις ανανεώνοντας με μηχανολογικό εξοπλισμό και έφτασαν στην σημερινή μορφή δημιουργώντας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μια υπερσύγχρονη πλυντική μονάδα μεγάλου τονάζ σε μια αίθουσα 1.800 τ.μ..
Αυτή τη στιγμή λειτουργεί στπ 5ο χιλ. της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων (Μαυρούδι) σαν μια από τις πιο οργανωμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα του είδους της, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Το μέγεθος της επιχείρησης και ο αριθμός των απασχουμένων την κάνει να βρίσκεται στις πιο μεγάλες μονάδες στην Ελλάδα.
Όλος ο ιματισμός περνά από διάφορα στάδια που ελέγχονται από computer έτσι ώστε ο ιματισμός να βγαίνει πάντα στα υψηλά στάνταρ ποιότητας και παραγωγής. Μέσα στους στόχους της εταιρείας μιλώντας για το άμεσο μέλλον και τις προοπτικές είναι ο διαπλασιασμός της παραγωγής της. Βασικός στόχος είναι η προσεγμένη και ποιοτική δουλειά που έχει σαν μεγαλύτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

  • Άριστο πλύσιμο με πρωτοποριακές μεθόδους αμερικανικών προδιαγραφών καθοδηγούμενα από computer ανάλογα με τον ιματισμό.
  • Άψογο σιδέρωμα διώχνοντας και την παραμικρή τρίχα με τις ειδικές βούρτσες επιτυγχάνοντας την πλήρη απολύμανση και το τέλειο σιδέρωμα του ιματισμού.
  • Το μοναδικό σέρβις σε όλη την Ελλάδα. Όλος ο ιματισμός συσκευάζεται αεροστεγώς σε ναύλον ανά δέκα τεμάχια. Γράφεται και η φίρμα σας.
  • Εξυπηρετούμε αυθημερόν τους πελάτες μας σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων.
  • Πλήρη μηχανοργάνωση πελατών.
  • Καθάρισμα αυτόματο σε 1 ώρα & για δερμάτινα.

Εργοστάσιο γενικού καθαρισμού, πλυντήρια ρουχισμού ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ EXPRESS.